Seacore C12 *UNDER CONSTRUCTION*

€ 166 409.52
Out of Stock
SKU
SC-C12

Är du intresserad av arbetsbåt eller har frågor och önskar prisuppgifter. Tveka inte att skicka en offertförfrågan till oss via våran websida! För att göra detta klickar du i all utrustning (om de finns) som du önskar på din ny båt och glöm inte att skriva i fältet övrig utrustning om de är något mer du önskar. När du är klar klickar du på "Begär offert" sedan fyller du i dina uppgifter och klickar på "Submit a Request".

Vi på Kampetorp Marin & Fritid finns här för dig som kund och gör allt vi kan för att du skall få en så bra och trygg båtaffär som möjligt. Vi är bland annat medlemmar i Sweboat samt Certifierad Ehandel, både organisationerna kontrollerar våran verksamhet med jämna mellanrum och säkerstället din trygghet!

En intresseanmälan är inte på något sätt bindande för dig som kund. Detta är bara ett enklare sätt för dig att komma i kontakt med oss och för oss att ge dig ett enklare båtköp! Tack på förhand!

Vi har nu även möjligheten att erbjuda finansiering till alla våra båtkunder. Med Wasa kredit får du en smidig båtaffär med finansiering och ränta från 2,99%. Vänligen kontakta oss för mer information! 

För våra norska kunder. Vi hjälper självklart till med pappersarbete och intullning så att du får en smidig affär! 

Fri frakt appliceras ej! Frakt tillkommer alltid vid köp av båtar kontakta oss för mer info!  

Seacore C12 är den hittills största i familjen med sina 12,2 x 3,5m. Den finns med flera olika hytter och med en mängd olika tillbehör och hjälpmedel.

 

C12 kommer klar för montering av hydraulisk kran och med ett balastsystem för att kompensera för lyft över reling. Balasttankarna är placerade i skrovet längst ut mot relingen för bästa effekt och är på ca 2,5 m3. Systemen manuvreras från manöverplats för kranen och är uppbyggt av 2 pumpar för vardera tank och varje tank håller ca 240 l/m. 

 

Write Your Own Review
You're reviewing:Seacore C12 *UNDER CONSTRUCTION*
Your Rating

Write Us
Jot us a note and we’ll get back to you as quickly as possible.

Copyright © 2022 Kampetorp Marin AB1