Tudor Tudor batteri dual 12V 115Ah

Special Price € 222.13 Regular Price € 257.26
In Stock (3-6 dagar)
SKU
TR550

Exide Dual marin batteri. Tack vare kraftiga och kompakta plattsatser har batteriet hög kapacitet, startström samt bra cyklingsegenskaper. Batteriet har också en laddningsindikator (Magic Eye) i locket där man enkelt kan kontrollera laddningsstatusen. Batteriet levereras med en nippel och slang för central avluftning av gaser. Batteriet kan läggas i 45° vinkel utan att syra läcker ut.

SKICKAS EJ! ENDAST VID UPPHÄMTNING

Tudor Dual marin batteri.

DUAL-batterier är utvecklade för användning i husbilar, husvagnar och fritidsbåtar. Allround batterier som lämpar sig både för start och förbrukning t ex. i båtar som har en gemensam batteribank men batterierna kan även användas tex för att driva elektriska vinschar, propellrar eller annan utrustning.

De här typerna av installationer innebär att batterierna kommer att bli delvis urladdade under användningen och de är därför tillverkade med en förstärkt plattsats. DUAL-sortimentet är lösningen för att täcka energibehoven för de allra flesta små och medelstora båtar.

Batteriet levereras med en nippel och slang för central avluftning av gaser. Batteriet kan läggas i 45° vinkel utan att syra läcker ut.

Tudor
https://www.comstedt.se/wp-content/uploads/2016/02/SDB-Sakerhetsdatablad_blybatterier.pdf

Write Your Own Review
You're reviewing:Tudor Tudor batteri dual 12V 115Ah
Your Rating

Write Us
Jot us a note and we’ll get back to you as quickly as possible.

Copyright © 2022 Kampetorp Marin AB1