Kampetorp Marin AB

Söker du en båt för arbete eller fiske har du kommit rätt. Vi på Kampetorp Marin & Fritid erbjuder ett brett utbud av arbets, transport och sportfiskebåtar alla i aluminium. Hos oss hittar du allt från minsta fiskeanpassade småbåt till stora specialanpassade transport och arbetsbåtar. I vårt webshop hittar du ett stort utbud av båtar och utrustning som passar just dig. Vi som startat Kampetorp Marin är yrkesfiskare i grunden och säljer bara utrustning och båtar som vi själva vill arbeta och fiska med. Vi har ett brett kunnande och hjälper dig att välja rätt båt och utrustning.

Vi kan idag titulera oss båttillverkare och då av vårat eget märke Seacore som främst är arbetsbåtar. i säljer även Aquid, Kimple och Oswigs båtar. Vi har många modeller som inte finns på hemsidan så söker du en båt i aluminium kontakta oss så har vi säkert något som passar!

Utöver detta erbjuder vi tillbehör, reservdelar, marinelektronik och utrustning från: Garmin, Minn kota, Motorguide, Victron, Kobelt, Zipwake, Raymarine, Dometic, Comstedt, Seastar, Lowrance, B&G, Simrad, C-Map, Humminbird, Navionics,  Mastervolt, Isoterm, Ebersprächer, Autoterm, Carapax, Yachtsafe, Ram Mounts, och Respo mm. Vi erbjuder även produkter från Byggplast och båtprylar.

Webshop

I vår webshop hittar du ett enormt utbud av allt man kan önska sig av tillbehör och marinelektronik. Vi lägger stort focus på våra kunder med personlig service och försöker alltid hjälpa er på bästa sätt! 

I webshoppen handlar du tryckt och säkert med marknadens bästa kryptering (SSL). Våran webshop är öppen dygnet runt 365 dagar om året så här behöver du aldrig stressa. Du behöver heller inte tänka på öppettider eller att stå i kö och du kan enkelt hitta de du söker. Vi erbjuder dig ett behagligare sätt att handla på. 

Verkstad

I vår stora specialanpassade verkstad hjälper vi dig med alla förekommande arbeten på din båt, motor och utrustning. Vi utför även mindre svetsjobb på aluminiumbåtar och annan utrustning. 

Välkomna till oss på Kampetorp Marin, vi ser fram emot att hjälpa dig! 

Copyright © 2022 Kampetorp Marin AB1