Garmin Panoptix™ PS51-TH Forward Thru-hull Transducer

Spesialpris 15 432,70 kr Regular Price 18 577,32 kr
In Stock (3-6 dagar)
Art.nr
010-01753-00

Förstklassigt FrontVü ekolod (framåtseende)

  • Med hjälp av det förstklassiga framåtseende FrontVü-ekolodet kan du undvika grundstötning¹
  • Framåtseende ekolod med smal stråle som fokuserar på botten framför båten
  • Visar botten upp till 90 m (300 fot) framför båten i realtid
  • Ger nästan omedelbar respons så att du får mer tid att reagera
  • Med LiveVü framåt kan du se vad som finns framför och runt båten även när du ligger still, på upp till 30 m (100 fot) avstånd

Med hjälp av Panoptix-genomskrovsgivaren med flera strålar och förstklassigt FrontVü-ekolod (framåtseende) kan du undvika grundstötning1genom att visa botten framför båten i realtid på din plotter. Den inkluderar även LiveVü Forward-ekolodet som ger dig den unika möjligheten att se fisk – till och med dykare –simma omkring i realtid under och 30 m (100 fot) framför båten.

Panoptix FrontVü-ekolodet visar botten upp till 90 m (300 fot) framför båten (8 till 10 gånger det aktuella djupet) och ger nästan omedelbar respons för att du ska få mer tid att reagera. Du kan känna dig tryggare när du navigerar på okända vatten eftersom Panoptix FrontVü har ett framåtseende ekolod , med smal stråle (20 grader). Det ger dig möjlighet att fokusera på botten framför båten utan att bli distraherad av det som händer vid sidorna. Den har också en AHRS-sensor för rörelsestabilisering som gör att du kan se vad som finns framför båten även vid tuffa förhållanden på sjön. Dessutom kan du enkelt dela all bilddata från det framåtseende FrontVü-ekolodet med andra plottrar i Garmins marina nätverk.

Med Panoptix PS51-TH medföljer som standard ett fäste i rostfritt stål på 50,88 mm (2 tum) för montering genom skrovet. Visar djup- och temperaturdata och är kompatibel med alla Panoptix-kompatibla Garmin-plottrar.

Med LiveVü Forward kan båten antingen vara i rörelse eller ligga still. Du kommer se livebilder av vad som händer under vattenytan. Titta på ditt drag medan det sjunker och se dess djup och rörelser medan du vevar in det. Se det röra sig i förhållande till vattnets struktur. Se fisken som simmar och reagerar på ditt bete. Om de nappar både ser och känner du det! Väl på kroken kan du se kampen på skärmen. Med Panoptix LiveVü framåt ser du hur allt får liv på upp till 30 meter (100 fot) avstånd. Alla andra ekolod är numera historia.

¹ Möjligheten att effektivt undvika grundstötning med hjälp av FrontVü-ekolod minskar om hastigheten överskrider 8 knop.

Ominaisuudet

Kaapelin pituusPower Cable 6 ft.; Ethernet Cable 6 ft.; Ethernet Extension Cable 50 ft.
Virta96 W
Taajuus417 kHz
Enimmäissyvyys300 ft. Down; 300 ft. Forward
Nastojen määräEthernet
Keilanleveys120°x20°
Syvyys/nopeus/lämpötilaDepth and Temperature
Tuetut v-/peräpeilikulmatUp to 20° deadrise with 3/4" hull
  • Eteenpäin suunnattu Panoptix PS51-TH -läpivientikaikuanturi
  • Kiinnitystarvikkeet
  • Suuntauskappale
  • Suojatulppa
  • Oppaat

Write Your Own Review
Du omtaler:Garmin Panoptix™ PS51-TH Forward Thru-hull Transducer
Din vurdering:

Skrive til oss
Send oss et notat, og vi vil komme tilbake til deg så raskt som mulig.

Copyright © 2022 Kampetorp Marin AB