Grunnvannsanker

 

Grundvandsanker

Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

 

 

 

Ny Minn Kota Talon BT

Den nye Minn kota Talon BT har et helt nyt design sammen med nye funktioner såsom dybere forankringsdybde, indbygget arbejdsbelysning og bluetooth. Talon BT er lavet til hurtigt at kunne ankre til en dybde på 4,6 meter. Talon BT er et perfekt redskab under fiskeriet, hvor du hurtigt og nemt kan ankre og komme dig løs lige så hurtigt. Talon er monteret på bagsiden af ​​agterspejlet, hvor den elektrisk skubber sit spyd ned til bunden. For mange føles Talon som en unødvendig investering, fordi man allerede har sit anker og en elmotor. Alle, der har købt en talon BT, forklarer dog, at det har været den bedste investering, de nogensinde har foretaget, netop på grund af den hurtige og lette forankring ved fiskeri og ved anløbsbro. Talon BT er noget for dig, der gerne vil gøre livet på søen lidt nemmere.

Nya Minn Kota Talon BT 

 

 

 

2,4 - 4,6 meters forankringsdybde

Minn Kota Talon BT fås i fire forskellige designs med forankringsdybder på 8 (2,4 m), 10 (3,0 m), 12 (3,6 m) og 15 fod (4,6 m).

Minn Kota Talon olika längder

Indbygget arbejdsbelysning

Alle Talon BT'ere har indbygget LED arbejdsbelysning, hvor det er muligt at skifte mellem tre forskellige lysstyrker og farverne blå og hvid.

Talon grundvattenankare

 

 

 

 

Minn Kota Raptor

Minn Kota Raptor, grundvandsanker med forankring på dybder ned til 3 meter. Driftsikkert hydraulisk træk, bluetooth og automatisk forankringstilstand er nogle af de funktioner, der gør Raptor til et oplagt supplement, når man fisker, hvor man gerne vil kunne ankre hurtigt og så lige så nemt komme løs. Raptor er monteret på agterspejlet og folder sit spyd ned mod bunden med et enkelt tryk på en knap.

*Forankringsdybden varierer afhængigt af model, læs mere nedenfor.

Aktiv forankring

Aktiv forankringsfunktion, der automatisk justerer forankringen til forskellige forhold.

Hydraulisk drevet

Raptors hydrauliske drev muliggør kraftfuld og problemfri forankring selv under de mest krævende forhold.

One-Boat netværk

Forbind Raptor med Bluetooth-kompatible Minn Kota- og Humminbird-produkter og styr alt fra ét sted.

 

 

 
 
 
Copyright © 2022 Kampetorp Marin AB