Lewmar Synchro 60 fotblock, låsning

Special Price €75.85 Regular Price €91.47
I lager (3-6 dagar)
SKU
29926064BK

Lewmar Synchro blocks är utvecklade för snabb, effektiv och överlägsen linhantering. Vi tillämpar en kombination av vetenskapligt optimerad blockgeometri, ett frispinnande lager och självlinjerande huvud för att minska friktionen och öka effektiviteten med upp till 40% jämfört med budgetblock för storskotsystem. Detta innebär att varje komponent är perfekt synkroniserad med linans rörelse, vilket leder till att du får en lättare och smidigare kraftöverföring från däck till segel och mindre slitage på linan.

Rostfritt stålband för bästa styrka och längre livslängd. Styva, glasfiberförstärkta sidor hindrar linan från att kila fast. Banbrytande konstruktion med verktygsfri” låsmekanism på svirveln. Praktisk omställning från svirvlande till fast schackel.

Glidlagrade block används ofta för stora och statiska laster: Falljustering, storskotsystem, mastfotsblock, masttoppsblock och kick.

Fotblocken i Synchro-serien har gavlar i aluminium, fästisolatorer och gjuten basplatta för att undvika att tätningsmedel tränger in i skivan. Låsande fotblock är konstruerade för att hålla ett skot tillfälligt medan det förs över till annan vinsch. Standardblock och block med låsning kan stackmonteras.

Lewmar
Synchro fotblock 60
Typ enkel
Montering fotblock med låsring
Diameter trissa 60 mm
Max lina 8/10 mm
Max arbetsbelastning 800 kg
Vikt 190 g

Synchro fotblock 72
Typ enkel
Montering fotblock med låsring
Diameter trissa 72 mm
Max lina 10/12 mm
Max arbetsbelastning 1100 kg
Vikt 250 g

Synchro fotblock 90
Typ enkel
Montering fotblock med låsring
Diameter trissa 90 mm
Max lina 12/14 mm
Max arbetsbelastning 2000 kg
Vikt 480 g
 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Lewmar Synchro 60 fotblock, låsning
Arviosi

Kirjoita meille
Lähetä meille viesti alla olevalla lomakkeella niin palaamme vastauksen kanssa mahdollisimman pian.

Copyright © 2022 Kampetorp Marin AB