Isotherm Compact SEC 2001

Special Price DKK 7 050.79 Regular Price DKK 7 474.22
In Stock (3-6 dagar)
Art.nr
2001SEC

Compact Classic är ett luftkylt system med fläkt och direktförångare, konstruerat för enkelt gör-det-själv montage i befintlig topp- eller sidoöppnad kylbox.

Compact Classic är ett luftkylt system med fläkt och direktförångare, konstruerat för enkelt gör-det-själv montage i befintlig topp- eller sidoöppnad kylbox.  O-förångare med 2 meter mjukt lättbockat rör som har snabbkopplingar för enkel hopkoppling med kompressorn. Isotherm SEC - Smart Energy Control kylaggregat för att uppgradera strömbesparingsegenskaperna.

Hur fungerar det?
Den sofistikerade processorstyrda Isotherm SEC enheten åstadkommer betydande energibesparingar genom att kontinuerligt skanna en uppsättning viktiga faktorer. Detta för att bestämma, genom avancerade algoritmer, vad den mest relevanta hastigheten på kompressorn ska vara för att maximera prestandan kontra strömförbrukningen (COP).
SEC gör inte bara kylskåpet intelligent, utan låter även en stor mängd kyla lagras i mat och dryck utan att frysa maten. Isotherm Smart Energy Control sänker kylutrymmets temperatur när spänningen i elsystemet ligger över en viss nivå vilket indikerar att laddning tillförs. Detta övervakas kontinuerligt av en temperatursensor i skåpet. Kylenergin lagras när ett strömöverskott är tillgängligt (motor på, solpanel eller anslutning till landström) och återanvändas först innan kylskåpet åter körs på batteriet.


Varumärke Isotherm
Maxvolym Kyl L 125
Strömförbrukning (W/24T) 130
Kompressor Secop BD35F
Mått förångare mm 240x85x210
Mått kompressor LxBxH mm 280x160x160
Spänning V 12-24
Vikt Kg 9

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Isotherm Compact SEC 2001

Kontakt os
Skriv til os og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Copyright © 2022 Kampetorp Marin AB